torsdag den 9. juni 2016

Tip: Billige Funko Pops på Aliexpress


Herunder har jeg samlet en del bud på relativt billige Funko Pops. Jeg har selv købt en del derfra, og har ikke haft nogle problemer, udover gebrokkent kinesisk-engelsk fra sælgerne og beskadigede æsker – med lidt tålmodighed går det, og hvis man alligevel er ligeglad med æskerne, så go for it. Nogle gange kan man endda vælge helt at droppe æskerne og købe figuren billigere.

Ægtheden af Funko figurerne bliver betvivlet i nogle af kommentarerne på siden, kan jeg se, men dem jeg har modtaget, har haft Funko stempler og numre under bunden, hvilket vist er det man skal kigge efter. På Aliexpress er det desuden så fint med Buyer Protection, at man får pengene tilbage uden problemer, hvis en vare ikke dukker op eller ikke er som beskrevet (hvis de fx har lovet en ægte Funko og sender en falsk, hvilket jeg dog ikke selv har oplevet)

Jeg har handlet en del på Aliexpress.com på det seneste. Der er masser af fine ting at finde, oftest til billige penge. Det meste sendes fra Asien, så der er en del ventetid. Desuden skal man også være opmærksom på told og importgebyr, men hvis bare man holder sig under 80 kr., så skal man ikke betale den slags - alle figurerne herunder koster under 80 kr. inkl. fragt.

Alle billeder og priser kommer fra Aliexpress. Priserne er pr. stk., er rundet af, angivet i US Dollars og inkluderer fragt. Der tages forbehold for, at de indimellem ændrer priser derinde, så tjek lige selv op på det for at være sikker.

Tryk bare på ’her’ under hvert billede, så bliver du ført direkte til siden, hvor figuren kan købes.

Tip hermed givet videre! Jeg har selv været godt tilfreds med at handle der, men læs selv alle produktbeskrivelserne igennem, så I er sikre på, hvad I køber! JENGLISH VERSION:
I’ve found a few fairly cheap Funko Pops on Aliexpress that I’m sharing with you today. Just click ‘her’ below each picture, that will take you right to the sales page
J All pictures and prices are from Aliexpress.comPumbaa, $6 u. æske, $7 m. æske her
Simba, $10 her
Coronation Anna & Elsa, $6 u. æske, $7.5 m. æske her
Elsa & Anna, $6 her
Olaf, $10.4 her
Disney prinsesser, $6 u. æske, $7 m. æske her
Daenerys, $9.5 her

Jon Snow, $10 her
Jon Snow keychain, $6 her
Game of Thrones mystery minis, $6-$9 her
Harry Potter, $10.5 herIngen kommentarer:

Send en kommentar