fredag den 15. december 2017

"Askeprinsen" af Erin Watt

Anmeldereksemplar fra Flamingo
Titel: Askeprinsen   Forfatter: Erin Watt   Udgivelsesår: 2017   Forlag: Flamingo
Bogen er et anmeldereksemplar fra Flamingo

Dette er anden bog i Royals serien. Jeg var meget begejstret for første bog, Papirprinsessen, som jeg har anmeldt lige her.

Vi starter hvor første bog slap. Med det samme kommer forklaringen på den chokerende slutscene i Papirprinsessen, så spændingen heldigvis ikke trækkes unødigt. Det skaber derimod endnu mere spænding og drama end før, og så er scenen ligesom sat og tonen slået an for bogen, som allerede fra start tegner til at blive endnu vildere end forgængeren.

Ella er stukket af, og Reed vil gøre alt hvad han kan for at finde hende og få hende tilbage. Royal brødrene er sure på ham, og giver ham med god grund skylden for, at hun er forsvundet. Samtidig kører det bizarre spil med Brooke, som har en klemme på ham, som han ikke kan slippe ud af, og tingene går længere og længere ned ad bakke for Reed.

Da Ella kommer tilbage, gør hun alt hvad hun kan for at holde ham på afstand, men han gør det ikke let. Samtidig er deres high school, Astor Park, ét stort kaos af lede og forkælede rigmandsunger, som tager mobningen et skridt videre.

Det er ikke sparet på drama og intriger i samme stil som forrige bog, men denne gang tages det hele lige et niveau højere op. Det er umuligt ikke at lade sig rive med af dramaet og de stærke personligheder. Det hele er overdrevet, men det er nok det, der får det til at fungere så godt og gør det så fascinerende, at historien er svær at slippe igen.

Det er dog lidt ærgerligt, at alt tilsyneladende skal løses med vold og ondskabsfuldheder, misbrug og magt, men det er nu engang den scene og de typer, der er skabt til historien, og hvis man ikke kigger alt for kritisk på de maskuline stereotyper og overdrevede rigmandsproblemstillinger, så er bogen virkelig god underholdning.


Slutningen indeholder et ret vildt twist, som gør det næsten umuligt at vente på fortsættelsen, så hvis man er til drama, romance og intriger, kan det kun gå for langsomt med at få begyndt på serien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar