torsdag den 1. marts 2018

Månedens læsning #29: Februar 2018
Februar har været en god, men kold og snefyldt måned, men heldigvis også fyldt med solskin, smukke solopgange og solnedgange, og masser af indendørshygge. Jeg arbejder stadig i en rar lille boghandel, og dagene flyder mere eller mindre sammen, så det føles, som om måneden mest har bestået af arbejde, hvilket den også har. Der har dog også været tid til masser af hyggestunder, da februar altid har været den måned, med suverænt flest fødselsdage, der skulle fejres.

Jeg har også fået læst overraskende mange bøger denne måned. Det skyldes, at jeg har en del læsetid på arbejde, for det varierer en del, hvor mange kunder der er. Det har også været nogle rigtig gode læseoplevelser, og endda også ret varieret i forhold til genre og længde, så jeg er virkelig godt tilfreds med februars læsning.

Jeg læste den fantastiske historiske fantasy duologi af Evelyn Skye, bestående af Zarens spil og Zarens skæbne, som begge er anmeldereksemplarer fra Gyldendal. Mine anmeldelser af begge bøger kommer snarest.

Fuglemanden af Sarah Engell og Lilian Brøgger kom som en overraskelsespakke fra Carlsen. Den udkommer egentlig først d. 6. marts, så jeg tog forskud på glæderne og fløj igennem den i ét hug. Der kommer snarest en anmeldelse, men jeg kan afsløre, at I godt kan glæde jer til denne grafiske roman om psykisk sygdom!

Harry Potter og Filosofien – Hogwarts for Mugglere er et anmeldereksemplar fra Frydenlund, og min meget begejstrede anmeldelse kan læses lige her. Den er perfekt for fans af Potter-universet og en god introduktion til filosofi mere generelt.

Kragens kald af Leigh Bardugo er et anmeldereksemplar fra CarlsenPuls, og en anmeldelse er lige på trapperne. Jeg kunne dog ret godt lide den, og glæder mig til at toeren forhåbentlig også snart kommer på dansk.

Skæbnebrevet af Alexandra Nilsson er et anmeldereksemplar fra Forlaget Facet, som jeg har anmeldt lige her. Jeg var ikke ubetinget begejstret for bogen, men synes alligevel den satte nogle gode og vigtige tanker i gang om liv og død.

Skyggernes kniv af Philip Pullman er anden bogen i Det gyldne kompas trilogien, og er et anmeldereksemplar fra Gyldendal. Min anmeldelse kan læses her.

Hazel Wood af Melissa Albert er et anmeldereksemplar fra CarlsenPuls, og løber muligvis med titlen som månedens bedste læseoplevelse. Den var helt magisk, og min anmeldelse er på vej, så snart jeg får formuleret noget, der giver mening og udtrykker min begejstring tilstrækkeligt.

Chanceløs af Kristen Callihan er et anmeldereksemplar fra Flamingo. Det er anden bog i Game On serien, og en af de bedste new adult bøger, jeg har læst. Min anmeldelse kan læses her.

Hot mess af Lucy Vine er også et anmeldereksemplar fra Flamingo. Det er virkelig god og underholdende chick-lit, og min anmeldelse kan læses lige her.

Mere end venner og For evigt af Monica Murphy er anmeldereksemplarer fra Flamingo. Disse to bøger er nok desværre månedens mest skuffende læseoplevelser. De er ikke decideret dårlige, de gjorde bare ikke rigtigt noget for mig, men var heldigvis hurtigt og let læst. Mere uddybende anmeldelser af begge bøger er på vej.

Alt i alt har det altså været en virkelig god læsemåned med hele 12 læste bøger, hvor langt størstedelen var fantastiske, og jeg håber, at marts bliver lige så god. Forhåbentlig havde I også en skøn februar, kommentér gerne og fortæl om den bedste bog I læste denne måned :)2 kommentarer:

 1. Meget smuk stabel af bøger :-)

  Jeg tror, at månedens mest positive overraskelse var Morika, hvor jeg læste første bog i serien.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :)
   Det lyder godt, Morika har jeg også længe villet læse, så det må jeg gøre snart :D

   Slet