tirsdag den 1. maj 2018

Månedens læsning #31: April 2018


April har været en virkelig hård, men også virkelig god måned. Jeg startede på mit nye arbejde som copywriter d. 3., hvilket startede ud med to ugers oplæring på kontoret i Odense. Det var nogle lange dage, hvor jeg stod meget tidligt op, hoppede på toget, arbejdede fra 9-16, tog toget hjem igen, spiste aftensmad og gik direkte i seng, for så at starte forfra dagen efter. Det hjalp dog på det, at var en rar ny arbejdsplads med søde kollegaer, men alligevel var det en lettelse, da vi som planlagt efter de to uger blev ’sluppet løs’ til at skrive tekster hjemmefra. Så nu sidder jeg altså på mit hyggelige hjemmekontor hver dag og skriver salgstekster. Nogle dage går selvfølgelig bedre end andre, og alt er svært i starten, men indtil videre er jeg rigtig glad for det.

De lange togture i første halvdel af måneden gav mig en masse læsetid, hvilket er en del af grunden til, at det er lykkedes mig at læse så meget i april - i alt 15 bøger. For en gangs skyld er de fleste bøger også nogen, jeg ikke skal anmelde, da jeg midt i nyt arbejde virkelig havde brug for at koble hjernen helt fra og udelukkende læse for underholdningens skyld. Og så hjalp Dewey’s 24h Readathon d. 28. april selvfølgelig også lidt på læsestakken – hvis det har interesse, har jeg skrevet om mit læsedøgn lige her. Men der fik jeg i hvert fald læst Den lille Prins af Antoine de Saint-Exupéry, Odd and the Frost Giants af Neil Gaiman, The Guest Cat af Takashi Hiraidi, Shut Out af Kody Keplinger, og Lips Touch af Laini Taylor. Jeg nåede også at påbegynde The Boy with the Cuckoo-Clock Heart af Mathias Malzieu, som jeg færdiggjorde dagen efter. Det var alle sammen gode læseoplevelser, hvor dog især Lips Touch bør fremhæves.

Jeg fik endelig færdiggjort Percy Jackson serien, som det har taget mig et par år at læse, men det var som altid en fornøjelse at læse Percy Jackson and the Battle of the Labyrinth og Percy Jackson and the Last Olympian, og jeg glæder mig til at gå i gang med Rick Riordans øvrige serier.

The Graces af Laure Eve og Run af Kody Keplinger slugte jeg på de mange togture, og de var begge gode. Simon vs. the Homo Sapiens Agenda af Becky Albertalli købte jeg, så jeg kunne læse den inden de to nye Becky Albertalli udgivelser kom ind ad døren, og jeg nåede også lige akkurat at sluge den på et døgns tid, inden Fordelen ved hemmelige forelskelser ankom som anmeldereksemplar fra CarlsenPuls, og så gik jeg i gang med den med det samme, og læste også denne på rekordtid. Min anmeldelse af den kommer snart, men jeg kan godt afsløre, at jeg elskede den lige så højt som Simon.
Når ingen hører dig skrige af Stephanie Perkins er også et anmeldereksemplar fra CarlsenPuls, som jeg har anmeldt lige her, og jeg kunne ret godt lide denne YA-slasher.

Ham af Carey Heywood er et anmeldereksemplar fra Palatium Books, som jeg har anmeldt lige her. Jeg havde lidt blandende følelser omkring den, men er alligevel spændt på at læse de øvrige bøger i serien.

Før du forsvinder af Clare Swatman er et anmeldereksemplar fra Flamingo Books og en anmeldelse kommer snart. Denne havde jeg desværre også lidt blandede følelser omkring, men overordnet set var den ok.

Alt i alt var det en overraskende god læsemåned for mig, og for en gangs skyld fik jeg læst flere af de ’gamle’ bøger der allerede stod på mine hylder, frem for spritnye anmeldereksemplarer. Det kommer dog til at ændre sig tilbage igen i maj, for jeg har en del bøger i min anmelderbunke, og jeg glæder mig til at læse dem, og forhåbentlig har jeg fået overskuddet tilbage til at anmelde flere bøger, nu hvor jeg er ved at være godt i gang med det nye arbejde og forhåbentlig snart får opbygget en rutine omkring det.

Jeg håber, at din læsemåned har været lige så god – fortæl mig gerne i en kommentar, hvilken bog, der var den bedste du læste i april? :)5 kommentarer:

 1. Rigtig godt gået - også med starten på det nye arbejde :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 2. Det lyder som et spændende job, du har fået :-)
  Sikke mange skønne bøger, som du har fået læst i april! Jeg har også fået læst en hel del flere bøger end, jeg har gjort de sidste mange måneder, så det er fantastisk J. Det har jeg fejret med at købe en ny bog :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder som et spændende job, du har fået :-)
  Sikke mange skønne bøger, som du har fået læst i april! Jeg har også fået læst en hel del flere bøger end, jeg har gjort de sidste mange måneder, så det er fantastisk J. Det har jeg fejret med at købe en ny bog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det bestemt også :)
   Ja, det gik virkelig overraskende godt med læsningen i april! Hvor er det dejligt at høre, at det også gjorde det hos dig - og at købe en ny bog er da den bedste måde at fejre det på! :) Hvilken bog udvalgte du dig?

   Slet