torsdag den 31. maj 2018

"Slagplanen" af Kristen CallihanTitel: Slagplanen (Game On #3)   Forfatter: Kristen Callihan   Udgivelsesår: 2018 (org. 2015)   Forlag: Flamingo Books
Bogen er et anmeldereksemplar fra Flamingo Books

Dette er tredje, selvstændige bind i Game On serien. De to første bøger var jeg helt vild med, og mine anmeldelser af dem kan læses her og her. Det er standalones, som følger nye hovedpersoner i samme omgangskreds, så selvom de sagtens kan læses hver for sig, er der mindre gæsteoptrædener fra de øvrige bøgers hovedpersoner. Så for at være helt med på referencerne og konteksten, er det selvfølgelig mest optimalt at have læst alle bøgerne, men omvendt er det så få ting, der kræver lidt baggrundsviden, at man ikke bør lade sig afskrække, hvis man mangler at læse en eller flere af bøgerne.

I denne er det Dex og Fiona, som er hovedpersonerne, og synsvinklen skifter mellem de to. Dex er NFL-footballspiller. Hans venner, Gray og Ivy fra forrige bog Chanceløs, har fået en baby, og Dex beslutter sig for at besøge dem og hjælpe dem igennem de søvnløse nætter, da han faktisk har lidt af et talent med spædbørn. Fiona er Ivys lillesøster og er tilfældigvis på besøg samtidig. Dex har været hemmeligt forelsket i hende siden han flygtigt mødte hende to år tidligere.

Fiona har haft sin del af løse relationer til mænd og er nu klar til noget seriøst og altopslugende, hvilket hun finder i Dex. I virkeligheden er de begge lidt ensomme, og finder hinanden på det helt rigtige tidspunkt. For da de mødes igen i San Francisco for at besøge Gray og Ivy, er kemien mellem dem øjeblikkeligt tilstede og ikke til at tage fejl af. Det unikke twist er dog, at Dex er jomfru, og det er en virkelig god vinkel, at det for en gangs skyld er fyren, der er den uerfarne i denne slags bøger, og vi ikke endnu engang skal igennem den uskyldige-pige-stereotyp.

Han er helt ude af sin comfort zone, for han er normalt den stille og tilbageholdende fyr, men han vil have Fiona, går målrettet efter hende og er fuldstændigt ærlig omkring sine følelser. Hun bor i New York og han bor i New Orleans, så afstanden er et potentielt problem for deres forhold, men det skal vise sig, at det ikke kun er udsigten til et langdistanceforhold, der truer, men også berømmelsens bagside.

Dex og Fionas historie er fantastisk i sig selv, men det er også skønt med et gensyn med ikke bare hovedpersonerne fra Chanceløs, men faktisk også hovedpersonerne fra første bog i serien, Sendt til tælling. Alle seriens personer er skønne og det er en fornøjelse at følge dem igen og igen.

Kristen Callihan skriver nogle af mine yndlings New Adult-bøger, og denne er ingen undtagelse. De er sjove, romantiske og umulige at slippe, når man først går i gang, og selvom man ved, at de jo nok vil få hinanden til sidst, er hele processen for at nå dertil virkelig fængende. Der er ingen tvivl om, at jeg skal læse mange flere af hendes bøger i fremtiden!Ingen kommentarer:

Send en kommentar