fredag den 1. juni 2018

Månedens læsning #32: Maj 2018Endnu en måned er kommet og gået, og det er nu blevet tid til at gøre status for maj måneds læsning. Jeg husker bedst måneden for det helt usædvanligt fantastiske sommervejr vi har haft, og det er blevet til en del timers læsning på altanen efter arbejde.

Således har jeg altså fået læst 11 bøger i maj, og de fleste af dem var rigtig gode.

Leah på offbeatet af Becky Albertalli er et anmeldereksemplar fra CarlsenPuls. Selvom den ikke er den bedste af bøgerne i SimonVerset, er den virkelig god, og min anmeldelse af den kan læses lige her.

Stille af Amanda Maxlyn er et anmeldereksemplar fra Palatium Books. Det er en okay new adult bog om forbudt kærlighed, men jeg var ikke helt blæst bagover af den, desværre. Min anmeldelse kan læses her.

Det rygende timeglas af Jennifer Bell er et anmeldereksemplar fra Høst & Søn. Det er anden bog i De Ualmindelige serien, som jeg er ret vild med, og min anmeldelse kan læses her.

Slagplanen af Kristen Callihan er et anmeldereksemplar fra Flamingo Books, og det er endnu en bog i en serie, som jeg elsker. Kristen Callihan skriver nogle fantastiske new adult bøger, og Slagplanen er ingen undtagelse. Min begejstrede anmeldelse kan læses lige her.

Livsblod af Gena Showalter er et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic. Det er anden bog i Evigt Liv serien, og er en virkelig interessant blanding af YA, dystopi og sci-fi. Min anmeldelse kan læses her.

Mig og Earl og den døende pige af Jesse Andrews fandt jeg tilfældigt på udsalg i Bilka, og jeg gik i gang med den med det samme. Jeg grinte højt en del gange under læsningen, for humoren ramte plet for mig, selvom kræft-delen desværre ikke helt gjorde.

Skyggernes Herre af Cassandra Clare er et anmeldereksemplar fra GyldendalUng. Det er anden bog i Mørk Magi serien, og foregår i det fantastiske Shadowhunter-univers. Jeg er vild med den, og min anmeldelse kommer snarest.

Beskytteren og Elaras trøst er bog et og to i en rigtig fin fantasy serie af forfatter Synne Kristine Eriksen, som jeg også kan takke for at sende anmeldereksemplarerne min vej. Jeg blev meget positivt overrasket af disse to bøger, og mine anmeldelser af dem kommer snarest.

Mælk og honning af Rupi Kaur er et anmeldereksemplar fra Lindhardt ogRinghof. Det er en stærk, ærlig og feministisk digtsamling, som jeg rigtig godt kan lide. Min anmeldelse af den kan læses her.

Djævlens hjerte af Lars Kramhøft er et anmeldereksemplar fra Ulven ogUglen. Det er klassisk, mørk fantasy, som jeg var fint underholdt af. Min anmeldelse af den kommer snart.

Alt i alt har det været en rigtig fin læsemåned, og jeg er godt tilfreds med den stak, jeg har fået læst.

Fortæl mig gerne i en kommentar, hvilken bog, der er den bedste, du har læst i maj :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar