mandag den 3. juni 2019

Månedens læsning: Maj 2019


Reklame: Indeholder anmeldereksemplarer fra Forlaget Klippe, Straarup & Co, Turbine, Gyldendal og CarlsenPuls

Overskuddet er ikke det store i øjeblikket, så denne måneds opsamlingsindlæg bliver derfor ikke så detaljeret eller udførligt, men eftersom jeg er glad for lister, kommer her alligevel en liste over de bøger, jeg læste i maj (hvis ikke anmeldelserne allerede er udgivet, er de på vej af alle bøger, der er markeret som anmeldereksemplar):

Forbandelsen over Laitana: Den magiske sten af Sissel Moody er et anmeldereksemplar fra forfatteren og hendes eget forlag, Forlaget Klippe. Rigtig fin, dansk fantasy.

Finding It af Cora Carmack, tredje og sidste bog i en trilogi, jeg begyndte på for flere år siden, hvis jeg husker rigtigt.

Når månen står op af Sarah Crossan er et anmeldereksemplar fra Straarup & Co., og én af de bedste bøger, jeg læste denne måned.

Duftapoteket af Anna Ruhe er ligeledes et anmeldereksemplar fra Straarup & Co., og virkelig også en god middle-grade.

I Was Here af Gayle Forman var lidt so-so.

Roser & Violer af Gry Kappel Jensen er et anmeldereksemplar fra Turbine, og min anmeldelse kan læses lige her. Virkelig velskrevet, dansk fantasy, og jeg havde endda også fornøjelsen af at møde forfatteren til event på forlaget denne måned, hvilket var enormt spændende og hyggeligt.

Aru Shah og Tidens Ende af Roshani Chokshi er også et anmeldereksemplar fra Straarup og Co., og det forlag har virkelig ramt plet for mig med deres udgivelser denne måned. De tre bøger jeg har derfra, har alle været virkelig fantastiske, så jeg er spændt på at se deres fremtidige udgivelser.

Will Grayson, Will Grayson af John Green og David Levithan har jeg haft planer om at læse sååå længe. Det var nemlig den sidste af bøgerne i mit John Green boxset, jeg endnu ikke havde læst. Jeg vil ikke sige, at jeg er skuffet, læseoplevelsen var fin, men det er langt fra den bedste bog, jeg har læst af de to forfattere.

Et rige af vinger og kaos af Sarah J. Maas er et anmeldereksemplar fra Gyldendal, og min anmeldelse kan læses lige her.

Krigens monstre af Patrick Ness er et anmeldereksemplar fra CarlsenPuls. Min anmeldelse kan læses lige her.

Anna og det franske kys af Stephanie Perkins er endnu en bog, som jeg har villet læse længe, men bare aldrig har fået gjort. Den var okay, men jeg forstår ikke helt hypen. Jeg er dog fortsat i serien til Lola.

Ruin and Rising af Leigh Bardugo. Sidste bog i Shadow and Bone-trilogien, som jeg har læst i forberedelse til King of Scars, der udkommer indenfor nærmeste fremtid på dansk.

Alt i alt en fin læsemåned. Fortæl endelig i kommentarfeltet, hvis du har læst noget anbefalelsesværdigt i maj 😊


Ingen kommentarer:

Send en kommentar