Anmeldelsespolitik

Jeg anmelder gerne bøger for forlag eller forfattere. Jeg læser stort set indenfor alle genrer, så kontakt mig endelig, hvis du står med en bog, som kunne være noget for mig. Kontaktoplysninger findes under fanen 'Contact'. Jeg læser og anmelder både på dansk og engelsk, hvis det er relevant.

Jeg modtager udelukkende fysiske anmeldereksemplarer, da det er det format, jeg foretrækker at læse. Samtidig besværliggør e-bøger processen med at fotografere bogen, og da det visuelle er det primære fokus på bloggens instagramprofil, @readingraindrops, er fysiske eksemplarer langt at foretrække.

Anmeldelserne vil altid udtrykke min ærlige mening, fuldstændig uafhængigt af, om bogen har været modtaget som et anmeldereksemplar, og om min mening skulle være positiv eller negativ. Jeg forsøger altid så vidt muligt at komme med en konstruktiv begrundelse.

Det vil altid fremgå tydeligt i starten af anmeldelsen, hvis der er tale om et anmeldereksemplar, samt hvilket forlag eller forfatter, der har stillet bogen til rådighed. Jf. den nye markedsføringslov vil al omtale på instagram blive markeret med [Reklame], på trods af, at der på ingen måde er penge involveret.

Hvis bogen ønskes anmeldt indenfor en bestemt periode eller på en bestemt dato, skal jeg have dette at vide på forhånd, da jeg ellers ikke kan garantere, hvornår anmeldelsen bliver klar.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar