OmOBS: Bloggen bruges ikke længere til anmeldelser. Anmeldelser bliver fremover kun udgivet på bloggens instagramside, @readingraindrops

Mit navn er Karina, jeg er 29 år gammel og bor i Vejle.
Jeg er uddannet cand. mag. i Amerikanske Studier fra Syddansk Universitet i Odense. 
I 2014 læste jeg Comparative Literature i et semester på Pacific Lutheran University i staten Washington i USA, nær Seattle, og i 2016 læste jeg et semester på University College Cork i Irland. På nuværende tidspunkt arbejder jeg fuldtid som copywriter, hvor mine arbejdsopgaver består af tekstproduktion og korrekturlæsning.

Jeg elsker at læse og anmelde. Jeg læser indenfor stort set alle genrer, men især YA, fantasy og amerikansk litteratur (hvor bredt det end lyder) - og både på dansk og engelsk. Udover bloggen her, står jeg også bag den tilhørende bookstagram profil @readingraindrops på instagram.

Mine andre interesser omfatter bl.a. film, serier, rejser, fotografi, mine katte, løb, oplevelser med venner og familie, samt kreative udfoldelser, såsom at tegne og male. Jeg er håbløs bogsamler og bruger timer online og i genbrugsbutikker på at lede efter bogskatte til samlingen. 

Her på bloggen samarbejder jeg med masser af danske forlag og forfattere, så kontakt mig endelig, hvis samarbejde ønskes.


For international readers:
Ideally, I would have English translations on all of my posts. However, after trying to implement this, I have found it way too time consuming for now. 

For the posts that I have not translated, please use the translate button in the menu on the right - I know it's a crappy option, but I hope it'll do for now.


My bookstagram account, however, is mostly in English, so for English posts, feel free to follow me on @readingraindrops

Ingen kommentarer:

Send en kommentar