mandag den 18. september 2017

Danish Book Blog Award 2017Jeg er både virkelig glad og stolt over at kunne offentliggøre, at bloggen og jeg er nomineret til Danish Book Blog Award 2017

Den uddeles af Plusbog.dk og hylder det store arbejde danske bogbloggere laver. Vi er 16 nominerede, og det er nogle utroligt dygtige bogbloggere der er i blandt, så jeg kan kun anbefale at smutte ind forbi og stifte bekendtskab med dem, hvis du ikke allerede følger alle de nominerede. Det er nemlig jer, læserne, der afgør hvilke fem bogblogs, der ender i finalen.

Afstemningen er åben frem til d. 13. oktober, hvorefter de fem finalister med flest stemmer vil blive bedømt af en jury. Vinderen offentliggøres på BogForum fredag d. 10. november.

Det er super spændende, og jeg vil selvfølgelig blive rigtig glad, hvis du vil stemme på mig. Link til afstemningen og mere info om Danish Book Blog Award 2017 findes lige her.


Stort tillykke og pøj pøj til de øvrige nominerede, tusind tak til Plusbog.dk for at nominere mig, og ikke mindst tak til alle jer, der læser med her på bloggen, det betyder virkelig meget :)


8 kommentarer:

 1. Tillykke, søde Karina! Det er så velfortjent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde Nikoline, og rigtig meget i lige måde! <3 Jeg glæder mig til at møde dig til prisuddelingen ved BogForum :)

   Slet
 2. Mange gange tillykke med det!

  SvarSlet
 3. Tillykke med nomineringen. Du er en gæv pige 🖒

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lene! :) Hyggeligt at du har fundet vej forbi her :)

   Slet