mandag den 18. april 2016

Dewey’s Readathon April 2016: The Reading Pile


SCROLL DOWN FOR ENGLISH VERSION

På lørdag går det løs igen! Fra kl. 14, og 24 timer frem, vil jeg forsvinde ind i en verden af læsning og læsefællesskab, og jeg glæder mig som et lille barn!

Jeg deltog for første gang i oktober sidste år, og det var en virkelig god oplevelse. Jeg var positivt overrasket over, hvor meget jeg nåede at læse og hvor hyggeligt det var at følge med hos og snakke med en masse andre søde læsere imens.

Denne gang har jeg valgt at gøre det lidt anderledes end sidst med hensyn til min læsestak. Sidst havde jeg en kæmpe stak udvalgt på forhånd, som jeg på selve dagen så valgte fra efter humør. I stedet har jeg nu sammensat en fin lille bunke på fire meget forskellige bøger, som jeg mere eller mindre har lagt mig fast på (selvfølgelig kan der ske ændringer på dagen, men det her er i hvert fald det udgangspunkt, som jeg vil forsøge at holde mig til).

Det er en god blanding af en klassiker: The Phantom of the Opera af Gaston Leroux, en eventyrs-genfortælling: Fairest of All af Serena Valentino, en YA contemporary: Pushing the Limits af Katie McGarry, samt et fantasyeventyr i form af Red Rising af Pierce Brown.

Jeg regner på ingen måde med, at jeg kan nå igennem dem alle på de 24 timer. Mit håb er at færdiggøre mindst to af dem, og påbegynde en tredje. Hvis det går rigtig godt, kan jeg måske færdiggøre tre, og påbegynde en fjerde, men nu må vi se, hvordan det går J

Jeg opretter et blogindlæg, som jeg opdaterer hele døgnet igennem, og så kan jeg naturligvis også følges på instagram, @readingraindrops

Deltager du på lørdag? Hvad skal du i så fald læse, og hvor kan jeg følge dig? J


English version:

I can’t wait for it to be Saturday, because that means that Dewey’s Readathon is finally here again!

I participated for the first time last October, and it was amazing. I was positively surprised by the amount of reading I managed to get done, while chatting with a lot of sweet and interesting people.

This time I’ve chosen to do it a little differently than I did the last time regarding my reading pile. Last time I had comprised a huge pile beforehand, which I chose from based on my mood on the day of the Readathon. This time, however, I’ve comprised a pile of just four very different books, that I will try to stick with.

It’s a great mix of a classic: The Phantom of the Opera by Gaston Leroux; a fairy tale retelling: Fairest of All by Serena Valentino; a YA contemporary: Pushing the Limits by Katie McGarry; and a fantasy adventure: Red Rising by Pierce Brown.

I’m not sure I’ll be able to finish all of them, but I hope to finish at least two and start a third. If it goes really well, I might be able to finish three and start the fourth, but we’ll see J

I’ll make a blogpost that I will be updating throughout the readathon, and then I can also be followed on instagram, @readingraindrops


Are you participating on Saturday? In that case, what will you be reading, and where can I follow you? J

4 kommentarer:

 1. Din bogstabel lyder som en ret hyggelig kombination af bøger. Jeg er spændt på, hvilke af bøgerne du ender med at læse :)

  Jeg deltager også og regner med at blogge om min bogstabel i morgen. Det bliver skønt med et helt læsedøgn!

  Glæder mig til at følge dig :)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver nemlig helt fantastisk med sådan et helt læsedøgn. Jeg glæder mig også meget til at se din bogstak, og ikke mindst at følge dig på lørdag! :)

   Slet
 2. Jeg glæder mig også vildt meget til på lørdag kl 14. Sikke en fin bunke du har udvalgt til et døgn fyldt med skøn litteratur:-) Min (meget) urealistiske bunke har jeg omsider sammensat, men det er dejligt at have noget at vælge i mellem. Glæder mig til at følge med hos dig J.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig altid godt at have lidt forskelligt at vælge mellem, selvom du ikke når det hele - din læsestak ser i hvert fald også rigtig fin og varieret ud! :) Jeg glæder mig også til at følge med hos dig på lørdag! :D

   Slet