lørdag den 2. juli 2016

Nye bøger #11: Endnu en AwesomeBooks Bookhaul


Som lovet, endnu en AwesomeBooks Bookhaul. Som sagt i min seneste bookhaul, får jeg lidt ondt af mig selv i eksamensperioderne, og dulmer det gerne ved at købe bøger. Mange bøger. Samtidig valgte Storbritannien som bekendt at melde sig ud af EU, så jeg blev grebet af et øjebliks panik over, at når det engang træder i kraft, skal jeg til at betale told på mine store ordrer fra AwesomeBooks. Derfor må jeg jo hellere udnytte toldfriheden så længe det varer (det er med at gribe enhver undskyldning, ikke?)

Denne bogstak bærer ligesom den forrige præg af, at jeg gerne vil forsøge at samle og færdiggøre serier, jeg allerede har, eller er i gang med. Jeg forsøgte så vidt muligt at ramme samme format og udgiver, men det er lidt svært, når samme forlag vælger at udgive to forskellige størrelser paperbacks – hvad er meningen?! Derfor passer The Cuckoo’s Calling og Bad Blood på ingen måde sammen med de bøger de skal stå sammen med, hvilket er lidt ærgerligt. The Queen of the Tearling er min egen fejl, da jeg på mystisk vis er kommet til at bestille hardback i stedet for paperback. Resten af bøgerne er jeg dog rigtigt glad for.

The Passage af Justin Cronin har jeg kigget efter i mange år, og besluttede mig for endelig at købe den, da det gik op for mig, at jeg allerede har fortsættelsen, The Twelve,  til at stå på min reol. Jeg ved faktisk ikke så meget om den, så det bliver spændende at finde ud af, hvad det hele handler om.

Hele Iron Fey serien af Julie Kagawa blev jeg også nødt til at eje. Den lyder fantastisk, bøgerne har nogle rigtig fine covers, og jeg glæder mig til at komme i gang med den.

Jeg købte også bog nr. 12 (!!!) i The Vampire Diaries serien af L. J. Smith. Jeg tror faktisk kun at jeg mangler den sidste bog nu for at være i mål med den serie, så det virker pludselig lidt mere overskueligt J

Rigtig mange af Penguins Little Black Classics koster kun lidt over 5 kr. pr. stk. hos AwesomeBooks, så der røg en fin lille stak med i kurven. Det blev til i alt 17 af dem, med numrene 08, 09, 10, 11, 19, 28, 35, 39, 43, 50, 66, 68, 69, 74, 77, 78, 79. Hvis du mangler nogle af de små sorte, kan det i hvert fald anbefales at kigge forbi her, for det er indtil videre det billigste sted jeg har fundet dem J

For nylig har jeg lyttet til et par af Sarah Dessens bøger som lydbøger, og virkelig været glad for dem. Derfor tænkte jeg, at det måtte være på tide rent faktisk også at læse nogle af hendes bøger, så her til sommerferien har jeg købt Lock and Key, Someone Like You, That Summer, Keeping the Moon, og This Lullaby.

Pretties af Scott Westerfield er bog nr. to i Uglies serien og passer heldigvis perfekt til min udgave af første bog. This is What Happy Looks Like af Jennifer E. Smith har jeg ønsket mig længe, så jeg er virkelig glad for endelig at eje den, endda i en smuk hardback udgave. Med på billedet skulle også have været Jennifer E. Smiths You Are Here, men den var jeg i gang med at læse, og fik af en eller anden grund ikke lagt den med i bunken. Men den kan i øvrigt anbefales som sommerbog!

Nu skal der vist også gå lidt tid, før jeg køber bøger igen. Men hvis jeg kender mig selv ret, går der nok ikke alt for længe alligevel J


Har I købt nogle gode bøger for nylig? J

4 kommentarer:

 1. Åh, jeg har også en ordenlig kleppert af Justin Cronin stående på reolen. Jeg købte den egentlig til sidste efterårs read-a-thon, det blev dog aldrig til noget :) Er spændt på at høre, hvad du siger til ham :D

  Og så fik du da også lige vist mig en ny shoppe-side. Jeg må vidst også hellere skynde mig at gøre brug af siden, inden tolden kommer :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det kan jeg godt forstå - jeg tror også lige, at jeg skal tage tilløb til at gå i gang med den Justin Cronin kleppert :D

   Skønt, men også lidt farligt med de priser - jeg får købt aaalt for mange bøger derinde :D Glæder mig til at se, hvad du går købt!
   Så vidt jeg har forstået, træder alt det der med at træde ud af EU først i kraft om 2 år, så jeg gik nok for tidligt i panik :b men mega god undskyldning ellers!

   Slet
 2. The Twelve er rigtig god, jeg slugte den på ingen tid og sad længe oppe til langt ud på natten fordi jeg ikke kunne ligge den fra mig, så den kan du godt glæde dig til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder virkelig godt! :D Så behøver jeg måske ikke frygte længden på den helt så meget :)

   Slet