mandag den 19. september 2016

Nye bøger #15: Flere irske bogkøbHer får I endnu en bookhaul fra Irland. Det er lige den form for indlæg jeg kan overskue pt. Jeg laver også andet end at shoppe bøger, men jeg har så travlt, at jeg kun får læst meget lidt, som ikke er til studiet. Deraf mangel på anmeldelser her på bloggen, men jeg har et par stykker in the making, som jeg gerne snart skulle få klar til at poste.

Tilbage til min bogstak. Som jeg nævnte i min sidste bookhaul, er der fantastiske muligheder for at købe billige bøger herovre, så det kan jeg selvfølgelig ikke helt lade være med. Den sidste uges tid har disse bøger derfor fundet vej til mine hylder:

Pocket Irish Legends er fra samme serie som den Pocket Irish History jeg viste frem sidst. Jeg planlægger at læse begge, mens jeg er her i Irland.

A Whole New World af Liz Braswell har jeg sukket efter virkelig længe. Det er en genfortælling af Disneys Aladdin, og jeg glæder mig virkelig meget til at læse den. Den er en del af Disneys ATwisted Tale serie, som genfortæller de velkendte eventyr med et twist. På forsiden af A Whole New World står der ”What if Aladdin had never found the lamp?” hvilket absolut lyder interessant!

The Death and Life of Charlie St. Cloud af Ben Sherwood lyder som en rørende fortælling om en dreng, der mister sin bror, men finder ud af, at han som den eneste stadig kan se ham og tale med ham. Derfor bliver det naturligvis svært for ham at komme videre efter tabet og sorgen. Jeg forestiller mig, at man får brug for kleenex til den her.

Love Letters of the Great War, redigeret af Mandy Kirkby, er som titlen fortæller, en samling kærlighedsbreve sendt under første verdenskrig.

One Crow Alone af S. D. Crockett er en dystopisk ungdomsbog, som lyder helt vildt interessant. Det er dog åbenbart en 0.5 til bogen After the Snow, hvilket jeg ikke vidste, da jeg købte den, men måske gør det ikke noget, for idéen med en 0.5 er vel, at den læses inden den egentlige historie?

Frog Music af Emma Donahue skulle være en blanding af historisk fiktion, krimi og burlesque i 1870ernes San Francisco. Den lyder i hvert fald spændende.


Har I købt nogle spændende bøger på det seneste, eller måske læst nogle af dem, jeg har købt? :)  


1 kommentar: