lørdag den 29. april 2017

Dewey's Readathon April 2017: Løbende opdatering


Kl. 13.53: Om ganske kort tid starter Dewey’s Readathon. Jeg har glædet mig som et lille barn til at tage 24 timers pause fra specialet til at forsvinde ind i forskellige fiktive universer. Denne gang er tredje gang jeg deltager. Sidst der var Readathon i oktober havde jeg desværre ikke mulighed for at deltage, da jeg var på udveksling i Irland og tilbragte weekenden som turist i Dublin. Derfor har jeg nok glædet mig lidt ekstra denne gang. Jeg har udvalgt en fin lille stak på fem relativt korte bøger, som jeg forhåbentlig kan nå igennem på de 24 timer. Det er en god blanding af lette YA bøger og eventyrsgenfortællinger, som jeg tror passer perfekt til anledningen.

Forberedelserne er færdige og jeg venter egentlig bare på at startskuddet går kl. 14. Jeg sørgede for at sove længe, så jeg forhåbentlig kan holde mig vågen hele natten. Frokosten er indtaget. Mine snacks er klar og fordelt i skåle, aftensmaden er nem og skal bare i ovnen og varmes når sulten engang melder sig, og mine to læsemakker-katte ligner begge nogle, der er klar til at putte uforstyrret hele dagen.

Dette indlæg vil løbende blive opdateret igennem hele læsedøgnet, og derudover opdaterer jeg også løbende med billeder på min instagram-profil @readingraindrops


Readathon er altid så hyggeligt, især fordi det sociale læsefælleskab er så stærkt. Skriv gerne en kommentar hvis du deltager og fortæl hvor jeg kan følge dit læsedøgn :) Kl. 14.00: NU er det nu! Jeg stresser altid fuldstændig i de sidste minutter inden start med sidste-minuts-forberedelser og ting jeg har glemt. Men nu vil jeg lade roen falde over mig og gå i gang med min første bog i stakken, nemlig Cloaked af Alex Flinn. Til mit allerførste Readathon læste jeg Beastly af samme forfatter, og det var en kæmpe success, så jeg håber på det samme denne gang :) Happy reading allesammen!

Kl. 17.33: Jeg er lidt over halvvejs i Cloaked og kan indtil videre rigtig godt lide den. Den er ikke på højde med Beastly, men stadig en god og underholdende eventyrsfortælling. Jeg har også fået gjort et godt indhug i de forskellige skåle med slik, chokolade og chips jeg har stående, hvilket jo også er en vigtig del af readathon ;) så her går det godt!
Kl. 20.45: Cloaked på 341 sider er nu færdiglæst, og det var en rigtig fin genfortælling af en blanding af flere forskellige eventyr! Jeg har også netop indtaget lidt sen aftensmad (pizza er altid et hit!) og nu vil jeg gå i gang med den næste bog i stakken, nemlig Sarah Dessens That Summer.

Kl. 01.58: Jeg har netop vendt sidste side i min anden readathon bog, That Summer af Sarah Dessen på 198 sider. Den var god, men slet ikke som jeg havde forventet. Trætheden er efterhånden begyndt at melde sig, men jeg vil forsøge at starte på endnu en bog og forhåbentlig holde mig vågen. Så er spørgsmålet bare hvilken bog jeg skal vælge.

Kl. 02.06: Valget faldt på Coraline af Neil Gaiman, som jeg er virkelig spændt på endelig at læse!Kl. 05.26: Jeg har netop færdiglæst Coraline på 192 sider, og det var virkelig en fantastisk bog! Det er efterhånden ved at blive lyst og jeg har svagt kunne ane solopgangen den sidste halve times tid. Jeg har fundet en iskaffe frem og fortsætter læsningen med The Statistical Probability of Love at First Sight af Jennifer E. Smith.

Kl. 08.47: Jeg er lige vågnet fra en times lur og prøver at blive frisk med en masse sukker. Jeg er ca. halvvejs igennem The Statistical Probability of Love at First Sight og den er indtil videre god! Jeg håber virkelig at jeg kan holde mig vågen de sidste fem timer, for så tror jeg faktisk der er en rimelig chance for at jeg kan nå igennem hele bogstakken.

Kl. 11.24: Jeg er lige blevet færdig med min fjerde bog, The Statistical Probability of Love at First Sight på 216 sider. Den var virkelig god! Jeg er overraskende frisk, og tror at det vil lykkes at holde mig vågen resten af læsedøgnet, som skal tilbringes med den sidste bog i min læsestak, nemlig Poor Unfortunate Soul af Serena Valentino, en genfortælling af Disney's Den Lille Havfrue med havheksen i hovedrollen, så vidt jeg har forstået. Jeg håber at I alle får en god slutspurt :)
Kl. 13.51: Med kun ni minutter i overskud, vendte jeg sidste side i Poor Unfortunate Soul på 197 sider, som var underholdende nok til de sidste timers læsning. Jeg troede ærlig talt ikke at jeg ville nå at blive færdig, men de fem bøger i min læsestak viste sig at passe fuldstændigt perfekt til 24 timers læsning. Således nåede jeg op på 1144 læste sider! Jeg har nydt hver og én bog, og virkelig brugt tiden effektivt denne gang - det er kun blevet til en enkelt times søvn, så jeg ved i hvert fald godt hvad jeg skal lave resten af dagen. 

Det har været en fornøjelse at følge med hos jer alle sammen, og tusind tak til alle jer der har fulgt mit læsedøgn både her og på instagram, det har været så hyggeligt <3 Vi ses til readathon igen i oktober!

34 kommentarer:

 1. Readathon lyder som en helt perfekt pause fra specialet. Og hvor har du altså udvalgt en fin TBR. Lette YA og eventyrfortællinger kan jo kun være virkelig godt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er simpelthen lige præcis den slags bøger jeg har brug for at læse, kan jeg mærke :D

   Slet
  2. Det forstår jeg godt :)

   Snacks er forresten en kæmpe og meget vigtig del af readathon, så godt at læse du får snacket en masse :)

   Slet
  3. Hvor er der mange, der får pizza. Jeg bliver jo helt misundelig! Men det er da også bare helt perfekt ovenpå en dag fyldt med læsning :)

   Slet
  4. Din aftensmad lød ellers også til at være rigtig god! Og hvor har du ret - snacks er virkelig vigtige! :D Det er den 'energi' jeg kører på lige pt. hvor jeg nok burde have sovet :b

   Slet
  5. Det var den nu også - men det var ikke pizza ;)
   Hvor er det fedt, du har klaret dig med kun én times lur! Og hyggeligt med "The Statistical Probability of Love at First Sight". Den husker jeg som værende både sød og let :)

   Slet
  6. Jeg er virkelig også overrasket over at jeg kunne nøjes med én times søvn og stadig være i stand til at læse de sidste timer.
   'The Statistical Probability of Love at First Sight' var lige præcis både sød og let - helt perfekt til readathon :)
   Tak for et super hyggeligt læsedøgn! <3

   Slet
  7. Selv tak! Det har været hyggeligt at følge med herinde :D

   Slet
 2. God læselyst! Jeg glæder mig til at læse med. Jeg har selv læst Cloaked for en del år siden, så jeg er spændt på, hvad du synes om den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og rigtig god læselyst til dig også! :) Indtil videre kan jeg i hvert fald godt lide Cloaked :)

   Slet
  2. Jeg tog lige mig selv i at klappe glad i hænderne, da jeg så, at du virkelig godt kunne lide Coraline. Det er sådan en unik historie, og Gaiman er bare den bedste historiefortæller.

   Slet
  3. Ej hvor godt! :D Coraline var virkelig fantastisk og helt perfekt til readathonets nattetimer! Jeg skal have læst meget mere Gaiman snart :)

   Slet
 3. Pøjpøj med læsningen - glæder mig til at følge med :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og i lige måde! Det er så hyggeligt :)

   Slet
 4. Rigtig spændende læsestak. Og fortsat god læselyst.

  SvarSlet
 5. Rigtig god læsning til dig! Dejligt med et lille break fra specialet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og i lige måde! :)
   Sådan et læsedøgn er lige hvad jeg har brug for, her midt i speciale-slutspurten :D

   Slet
  2. Mange tak ;o) Snacks og massere af lækkerier kan man aldrig få nok af under readathon :0)

   Slet
  3. Mange tak! Neil Gaiman er fantastisk. Hvor er du sej, at du holder ud endnu! Mine øjne er meget meget små, så jeg vil snart hoppe under dynen. Sov godt, hvis du får et par timers søvn :0)

   Slet
  4. Kan kun give dig ret - Coraline var endnu et eksempel på hvor fantastisk Gaiman er :D
   Søvn lyder som en virkelig god idé - du må sove godt! :)

   Slet
 6. Skønt kattebillede ;-)

  Her står den på aftensmad om lidt!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, han var lige perfekt model i det øjeblik ;)

   Lækkert med aftensmadsbreak! Hvad stod menuen på hos dig? :) Jeg har også lige fået aftensmaden 'overstået' med pizza :b

   Slet
 7. Jeg har længe overvejet at læse 'Cloaked', men var så vild med både 'Beastly' og 'A Kiss in Time', at jeg ikke har turdet ...
  Rigtig god læselyst, søde Karina! Jeg glæder mig til at læse med hos dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. 'Cloaked' kunne ikke helt måle sig med 'Beastly', men var stadig en fin eventyrsgenfortælling - jeg var overrasket over, hvor mange eventyr det var lykkedes hende at proppe ind i den :) men hvor lyder det godt, at 'A Kiss in Time' også er fantastisk - jeg har den nemlig til at stå, men har endnu ikke fået den læst, det lyder dog til at jeg snart burde :D

   Tusind tak og i lige måde <3 Skønt at du også er kommet i gang med læsningen!

   Slet
  2. Det er flere år siden, at jeg læste den, men jeg var i hvert fald meget fanget!
   Åh, hvor er jeg glad for, at du har nydt 'Coraline' og 'That Summer' overraskede også mig dengang - måske bagsideteksten er lidt misvisende? <3

   God fornøjelse her i morgentimerne og jeg håber, at du får en god læsedag i dag også!

   Slet
  3. Jeg tror at du har ret i det med bagsideteksten :) men det var nu alligevel en fin bog, der gav mig lyst til at læse mere af Dessen.

   Tak og i lige måde! <3 Jeg synes godt nok at trætheden begynder at blive kritisk, men jeg må lige tage mig sammen de sidste fem timer :D

   Slet
  4. Dessen er fantastisk, så det skal du endelig gøre! <3

   Jeg synes virkelig, at du har gjort det godt, søde Karina! :-)
   Tak fordi jeg måtte følge med <3

   Slet
  5. Tak og i lige måde søde Malene! <3 Det har virkelig været et super hyggeligt læsedøgn :)

   Slet
 8. Man kan godt trænge til lidt sommerstemning efter det kolde, regnfulde vejr i dag :D

  Jeg vil kaste mig over nogle klassiske eventyr.

  God læsning :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan man helt sikkert! Det var der heldigvis i 'That Summer' :)

   Hvor lyder det hyggeligt med klassiske eventyr :D

   Slet
 9. Det lyder som om du er kommet godt fra land. Fortsat god læselyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Indtil videre går det i hvert fald strygende, men nu må vi se om jeg kan blive ved at holde mig vågen :)

   Tak og i lige måde! :D

   Slet
 10. Det er virkelig godt timet!

  Lyder som en god readathon :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet