mandag den 3. juli 2017

Min sommerlæsning 2017


I dette indlæg har jeg forsøgt at samle en stak bøger, som jeg forestiller mig er perfekte til sommerlæsning, både til inspiration til jer, men også til mig selv – for disse er nemlig alle bøger, som jeg virkelig godt kunne tænke mig at læse denne sommer, nogle af dem endda nogle, som har været på min sommerlæseliste i flere år.

Anna og det franske kys, Lola and the boy next door, og Isla and the happily ever after, alle tre af Stephanie Perkins, har jeg endnu ikke fået læst, og jeg har også først for nylig fået anskaffet mig dem. Det var lidt et bøvl med forskellige udgaver, men jeg synes det er okay, at de ikke passer 100% sammen, det overlever jeg nok. Jeg har hørt så meget godt om dem, og om ikke andet, så ser de i hvert fald utroligt sommerlige og farverige ud, og skulle efter sigende være sød og let læsning.

Finding It af Cora Carmack er sidste bog i Losing It trilogien, og den eneste af dem jeg mangler at læse. Så vidt jeg har forstået, skulle den omhandle Bliss’ veninde, som tager på roadtrip i Europa, hvilket jeg synes lyder helt perfekt til sommerlæsning!

See Me af Nicholas Sparks er med på listen, da hans bøger af en eller anden grund altid minder mig om sommer. Jeg ved faktisk ikke så meget om den, men det bliver spændende at se, hvad den byder på, og om den kan måle sig med Sparks klassikere som A Walk to Remember og The Notebook.

Since You’ve Been Gone af Morgan Matson oser af sommer på forsiden med solskin, solbriller og is. Den skulle handle om en pige der forsvinder og kun efterlader sig en to-do-liste, som hendes veninde skal følge. Den virker som den perfekte søde og lette, og måske lidt mystiske, YA bog.

Pushing the Limits af Katie McGarry har søde Malene fra WondrousBibliophile snakket vildt godt om, men jeg har altså stadig ikke fået den læst (sorry :b) – men nu skal det snart være, jeg har nemlig også efterfølgeren liggende klar!

My Life Next Door af Huntley Fitzpatrick skulle også være ret YA-sommer-perfekt og handle om noget boy-next-door-kærlighed. Nu må vi se om mine forventninger holder stik.

Eleanor & Park af Rainbow Rowell har været vildt hypet de seneste år. Jeg har været vild med alt andet jeg har læst af Rainbow Rowell, så jeg har også et stort håb om at komme til at elske den her!

Amy & Roger’s Epic Detour er også skrevet af Morgan Matson, så hun har altså hele to bøger med på listen her. Søde Rikke fra Flyvmedmig har rost den til skyerne, så jeg var jo nødt til at lytte, og bestille den hjem. Jeg glæder mig helt vildt til roadtrip eventyr med Amy & Roger.

I Was Here af Gayle Forman er lidt et sats, det er det åbenbart med hendes bøger for mig. Enten elsker jeg dem, eller også gør jeg absolut ikke, det har faktisk været helt 50/50 indtil videre. Heldigvis er denne ret kort, så jeg tænker, at det ikke kan gå helt galt at give den et forsøg.

Jeg kan godt fornemme, at jeg ofte udvælger sommerbøger ud fra deres forsider og nuttede farver, og denne sommer er ingen undtagelse. Der skal åbenbart ikke så meget til at sælge en bog til mig, men hvis du ønsker at vide mere om bøgerne, kan der helt sikkert findes synopsis mm. på Goodreads.


Har du nogle tilføjelser til listen? Hvad planlægger du at læse denne sommer? :) 


4 kommentarer:

 1. Jeg er normalt slet ikke til chick-lit, men hver sommer plejer jeg alligevel at læse én, fordi... det hører sig sommeren til, og jeg har godt af at blive udfordret lidt ;-) Jeg har ikke fundet ud af, hvilken det skal være endnu, men mon ikke jeg finder en på Ereolen Global...

  Og ellers står den på 'Krig og fred' og en stak meget forskellige bøger :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Mhairi McFarlane kan bestemt anbefales, hvis du mangler chick-lit til sommeren :D
   'Krig og fred' lyder som et godt, men også tidskrævende projekt - er spændt på at høre hvad du synes om den :) og ellers er en stak meget forskellige bøger også altid godt!

   Slet
 2. Glæd dig til Stephanie Perkins bøger, de er så skønne, hyggelige og sommerlige :) elsker dem, og skal helt klart genlæse dem på et tidspunkt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også rigtig meget til at komme igang, det har taget mig alt for lang tid at beslutte mig for endelig at anskaffe dem :b Er rigtig glad for at høre, at de endda er værd at genlæse :) <3

   Slet