fredag den 24. juni 2016

Nye bøger #10: AwesomeBooks Bookhaul


Min eksamensperiode er nu endelig slut, og jeg har sommerferie. Det betyder mere tid til læsning, og bøgerne vælter ind ad døren – ingen eksamensperiode uden masser af selvmedlidenhedsbogkøb!

Denne lækre stak af brugte bøger købte jeg hos AwesomeBooks (faktisk modtog jeg endnu en stak fra dem i dag, som jeg også snart viser frem. Som sagt, så har jeg meget ondt af mig selv, når jeg skriver eksamensopgaver og intet hjælper som bogshopping).

Odd and the Frost Giants af Neil Gaiman er en fin lille bog, som lyder eventyrlig og spændende. Den skulle have noget med nordisk mytologi at gøre, og det kan jeg godt lide at læse om for tiden. Desuden plejer jeg også at være ganske glad for det, Neil Gaiman skriver, så det kan næsten ikke gå galt, tænker jeg.

Lying Out Loud af Kody Keplinger er en slags companion til The Duff, som jeg elskede at læse sidste år! Den foregår i hvert fald i samme ’univers’ omkring Hamilton High, og efter sigende skulle Wes og Bianca også have mindre roller i denne. Jeg tror, at den er perfekt til sommerferien!

Red af Alyson Cherry har jeg kigget på længe. Det er noget med en by, hvor det kun er acceptabelt at have rødt hår, så hovedpersonen kæmper for at holde på hemmeligheden om, at hun ikke er naturligt rødhåret, og så er der desuden noget med en pageant. Jeg forestiller mig i hvert fald masser af drama!

Faking It af Cora Carmack er anden bog i Losing It serien. Jeg elskede Losing It, så jeg er spændt på at læse videre. Så vidt jeg har forstået, er det Bliss’ bedste ven vi følger i denne, og han var nu ret sød.

The Heiresses af Sara Shepard har jeg købt, fordi jeg har elsket alt andet af Shepard, jeg indtil nu har læst. Jeg får altid lyst til at læse hendes bøger om sommeren, og jeg håber, at stilen er den samme i denne. Det skulle være noget med en rig familie og en masse drama – synes lidt jeg fornemmer et mønster her.

Revived af Cat Patrick ved jeg egentlig ikke så meget om. Jeg har en anden bog af samme forfatter til at stå, Forgotten, som jeg endnu ikke har læst, men jeg tror, at de er ret spændende. Denne skulle være YA Sci-fi og handle om en pige, som har været død fem gange, men som titlen antyder, er blevet genoplivet hver gang, som testperson for et superdrug regeringen fifler med.

Ink and Bone af Rachel Caine er første bog i The Great Library serien, som jeg har hørt meget godt om, så jeg er ret spændt på selv at læse den. Det skulle være noget historisk fantasy om det gamle bibliotek i Alexandria, så det lyder allerede lovende.

Alice Through the Zombie Glass af Gena Showalter er bog nummer to i White Rabbit Chronicles. Jeg kunne ret godt lide bog nummer et, så da jeg faldt over toeren til en billig pris, måtte den med i pakken.

Blood Rights af Kristen Painter er første bog i House of Comarré serien. Tellerup har lige udgivet de tre første, men nu starter jeg lige med den ene her på engelsk, inden jeg beslutter mig for, om jeg skal investere i de smukke danske udgaver.

Bewitching af Alex Flinn skulle være en slags fortsættelse af Beastly, som jeg læste på ganske få timer til mit allerførste Readathon. Så vidt jeg har forstået, er det i hvert fald heksen Kendra, som på en eller anden måde igen er på spil med en forbandelse.

Enders af Lissa Price er fortsættelsen til Starters, en dystopisk sci-fi fortælling, som jeg har glædet mig til at læse længe.

These Shallow Graves af Jennifer Donnelly var lidt et sats. Jeg ved ikke så meget om den, men både titel og forfatter lød bekendt, så det bliver spændende. Den har floreret en del på Bookstagram, men med et helt andet cover, så det er første gang, at jeg har set denne udgave.

Som I nok kan fornemme, har jeg for tiden lyst til at fortsætte og fuldende serier, som jeg allerede er i gang med. Og så fornemmer jeg også lidt et mønster med romance og drama. Det bærer min næste AwesomeBooks bookhaul også præg af, kan jeg afsløre.


Har I læst nogle af disse bøger? Er de gode? No spoilers please J

2 kommentarer:

 1. Ooooh - sikke en dejlig stabel! Der er flere af dem, jeg godt kan finde på at læse, så jeg glæder mig til dine anmeldelser :-)

  Hvad er dine erfaringer med AwesomeBooks? Er de billige, godt udvalg, sender hurtigt?


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh det lyder godt, jeg glæder mig også til at læse dem! :)

   Jeg har rigtig gode erfaringer med AwesomeBooks. De sidste par år har jeg købt størstedelen af mine bøger der. Deres brugte bøger er meget billige, og udvalget er godt - man skal dog væbne sig med tålmodighed og søge efter hver enkelt bog, for der er ikke ret meget system i deres lister :) til gengæld kan det anbefales at lave en wishlist derinde og løbende fylde på, så man har samlet de bøger man er interesseret i, når man er klar til at bestille. Kvaliteten er generelt virkelig god på deres brugte bøger - ofte er det slet ikke til at se at de er 'brugt'. Andre gange kan man godt være uheldig at ryggen er helt knækket, men det er sjældent. Af en eller anden grund sender de deres brugte bøger virkelig hurtigt. Dem modtager jeg som regel indenfor en uge. De gange jeg bestiller nye bøger går der en del længere tid, så de må blive sendt fra forskellige steder, tænker jeg.
   Men jeg kan i hvert fald godt anbefale dig at prøve AwesomeBooks, jeg har været meget tilfreds! :)

   Slet