onsdag den 15. juni 2016

The Summer Lovin´Book Tag


Jeg blev tagget af søde Malene til at besvare The Summer Lovin’ Book-Tag J

Starten på sommeren: Vælg en bog, med en fængende første linje.

”Sure, Alison was Alison. She was the shoulder to cry on, the only one you’d ever want calling up your crush to find out how he felt about you, and the final word on whether your new jeans made your butt look big. But the girls were also afraid of her. Ali knew more about them than anyone else did, including the bad stuff they wanted to bury – just like a body. It was horrible to think Ali might be dead, but … if she was, at least their secrets were safe.
And they were. For three years anyway.”


Pretty Little Liars af Sara Shepard. Det er godt nok ikke kun en første linje, men derimod et helt første afsnit, jeg har valgt men jeg synes det fanger med det samme. Jeg kan virkelig anbefale at læse alt skrevet af Sara Shepard om sommeren – Pretty Little Liars, The Lying Game, The Perfectionists  - det er virkelig let læst, men der er tilpas meget mystik, romance og intriger til at man er fanget helt ind i historierne. Og så er bøgerne i sig selv jo super sommerlige at se på med alle farverne JFor varmt til at gå ud: Vælg en bog, til en dag indenfor.
Summer Days and Summer Nights af Stephanie Perkins m.fl. En samling af 12 sommernoveller skrevet af nogle af de bedste indenfor YA, kunne være dejlig at gemme sig indenfor med. Det er en god blanding af contemporary, mystik og fantasy, alle med et twist af sommer og kærlighed, så der skulle være lidt til ethvert humør.Sommer road-trip: Vælg en bog, du ville tage med dig.
Bare en dag af Gayle Forman. Her er seriøs sommerstemning og rejsefeber for alle pengene, samtidig med at det er en fantastisk og inspirerende kærlighedshistorie. Den gav mig i hvert fald den vildeste lyst til sommer road-trip!Iste godhed: Vælg en bog med et koldt scenarie.
Easy af Tammara Webber. Det er svært at beskrive det kolde scenarie uden at spoile, så det vil jeg lade være med. Men det er en virkelig god bog med stærke følelser og nogle ret tunge emner, som nok skal køle dig ned i varmen.Grum solskoldning: En bog du virkelig ikke har kunnet lide i år.
Enten Emotions af Arnulfo Cantarero eller Min Perlerække af Randi Allerup. Det er i hvert fald de eneste to bøger der har måttet nøjes med en enkelt stjerne i år, indtil videre. Emotions var direkte dårligt skrevet, fyldt med stave- og grammatik fejl, og plottet virkede lidt som noget, han bare havde fundet på hen ad vejen, hvilket var rigtig ærgerligt, for som udgangspunkt var der egentlig potentiale. Min perlerække var desværre bare en lidt ligegyldig og usammenhængende memoir-agtig beskrivelse af personer i forfatterens liv, som ikke har den store relevans for andre at læse.Sydende varm sommerlæsning: Anbefal en af de bedste bøger du har læst I år.
Den er egentlig ikke specielt sommeragtig, men god fantasy kan man læse året rundt og Dronningen af Tearling af Erika Johansen har været en af mine bedste læseoplevelser i år. Så varm sommeranbefaling herfra!
Til slut vil jeg gerne tagge Rikke fra Flyvmedmig, Kathrine fra Bibliotekattens Bøger, og Katja fra Cautious til at lege med J

2 kommentarer:

  1. Det er så fint et tag! :D Tak for tagget og god sommer!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er det nemlig! :D Selv tak, og rigtig god sommer <3

      Slet